Nieuws

  • Ontdek Mowi Professional tijdens Horecatel 2024

    Ook in 2024 zijn we terug aanwezig op Horecatel! 

  • Skrei: vis van het seizoen

    Skrei kabeljauw terug tijdelijk in ons assortiment!

  • Zet Horeca Expo 2023 alvast in de agenda

    Van 19 tem 22 november 2023 staat ons enthousiast team terug klaar om u te verwelkomen tijdens de 34ste editie van Horeca Expo in Gent.

  • De Zeeuwse mosselen komen er weer aan!

    Vanaf donderdag 6 juli 2023 kunnen de heerlijke Zeeuwse mosselen uit bodemcultuur terug bij u geleverd worden.

  • Mowi Belgium op Seafood Expo Global in Barcelona

    Mowi Belgium is ook dit jaar aanwezig tijdens Seafood Expo Global in FIRA BARCELONA van 25 tem 27 april 2023.

  • Kan plantaardige voeding vis vervangen?

    Steeds meer mensen kiezen ervoor om plantaardig te eten. Het principe is om minder of geen dierlijke producten te consumeren of om ze toch zo vaak mogelijk te vervangen door granen, bonen, noten, groente en fruit. Is dit wel de juiste keuze?

  • Bezoek ons tijdens Horecatel 2023

    Ons Foodservice team kijkt er vol enthousiasme naar uit om u te verwelkomen op Horecatel van 12 tem 15 maart 2023 in Wallonie Expo (WEX), Marche-en-Famenne.

  • Noem niet elke kabeljauw zomaar Skrei

    Het vangstseizoen van de skrei is momenteel weer op volle gang. Zoals ieder jaar trekt de kabeljauw vanuit de ijskoude Barentszzee langs de Noorse kust naar de warmere Noorse kust om zich voort te planten in de eilandengroep van de Lofoten en Vesteralen.

  • Afspraak op Horeca Expo 2022?

    We kijken er enorm naar uit om u vol enthousiasme te verwelkomen op Horeca Expo editie 2022.

  • Culinaire inspiratie : op trendtour in Parijs

    Onlangs trok onze trendwatcher naar de Franse hoofdstad om zich te laten inspireren op het gebied van food & hospitality, maar ook om de nieuwste trends te ontdekken.

Pages