Nieuws

  • “Snelle groei van ASC dankzij het Global Salmon Initiative”, zegt het WWF

    De oprichting van het Global Salmon Initiative (GSI) in 2013 "zorgde voor een snelle opname van ASC-gecertificeerde zalm in de hele sector, wat ertoe geleid heeft dat nu ongeveer 40% van de zalmkwekerijen is gecertificeerd, waaronder 60% van de productie van GSI-leden", volgens een publicatie van het Wereldnatuurfonds WWF.

  • Maatregelen in verband met het coronavirus

    Door de ingrijpende impact van het coronavirus op de hele maatschappij, willen ook wij de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, onze klanten en onze leveranciers vooropstellen.

    Hierdoor zullen wij ook maatregelen treffen om een goed verloop van de productie en leveringen te kunnen garanderen.

  • Een nieuwe lading mosselen

    Na de stop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen maken we bij Pieters de overstap naar hangcultuurmosselen uit Scandinavië.

  • Koude lijn: de ideale oplossing voor regeneratie

    Dankzij de installatie van een krachtige, flexibele productielijn bij ons zusterbedrijf Mowi Lemmer, hebben we ons aanbod in visproducten van topkwaliteit kunnen uitbreiden met een assortiment diepgevroren “Koude Lijn” producten die speciaal ontwikkeld zijn voor regeneratie.

  • Vier de maand van de liefde met Skrei

    Traditiegewijs staat de maand februari volledig in het teken van de liefde. Alle chefs creëren een sappige menu voor Valentijn, en daarbij kan een liefdesvis natuurlijk niet ontbreken, toch?

  • Wat eten we in 2050? – deel 3

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de laatste opkomende trends op vlak van voeding.

  • Wat eten we in 2050? – deel 2

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de volgende 3 opkomende trends op vlak van voeding.

  • Wat eten we in 2050? - deel 1

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de eerste 3 opkomende trends op vlak van voeding.

  • 3 tips voor uw eindejaarsmenu

    Het eindejaar ligt opnieuw in het vooruitzicht. Achter de schermen wordt er al volop voorbereid aan de smakelijke menu’s, maar vaak is het een hele uitdaging om opnieuw nieuwe, creatieve en smakelijke gerechten op het bord te toveren.

  • Nieuwe producten voor een nieuw schooljaar

    De start van een nieuw schooljaar komt er snel weer aan. Om al die nieuwsgierigheid te voeden, helpt Pieters graag om gezonde visproducten te voorzien.

Pages