Nieuws
Ontdek Mowi Professional tijdens Horecatel 2024
28 februari 2024Ook in 2024 zijn we terug aanwezig op Horecatel!
Zet Horeca Expo 2023 alvast in de agenda
10 oktober 2023Van 19 tem 22 november 2023 staat ons enthousiast team terug klaar om u te verwelkomen tijdens de 34ste editie van Horeca Expo in Gent.
Mowi Belgium op Seafood Expo Global in Barcelona
14 april 2023Mowi Belgium is ook dit jaar aanwezig tijdens Seafood Expo Global in FIRA BARCELONA van 25 tem 27 april 2023.
Bezoek ons tijdens Horecatel 2023
7 maart 2023Ons Foodservice team kijkt er vol enthousiasme naar uit om u te verwelkomen op Horecatel van 12 tem 15 maart 2023 in Wallonie Expo (WEX), Marche-en-Famenne.
Afspraak op Horeca Expo 2022?
8 november 2022We kijken er enorm naar uit om u vol enthousiasme te verwelkomen op Horeca Expo editie 2022.
Pieters opnieuw aanwezig op Horecatel 2022
7 maart 2022Ons Foodservice team kijkt er vol enthousiasme naar uit om u te verwelkomen op Horecatel van 13 tem 16 maart 2022 in Wallonie Expo (WEX), Marche-en-Famenne.
Mowi opnieuw de meest duurzame eiwitproducent
10 december 2021Mowi is voor het derde jaar op rij de meest duurzame eiwitproducent volgens de bekroonde Coller FAIRR Protein Producer Index, gepubliceerd op 1 december.
Bezoek ons tijdens Horeca Expo 2021!
19 november 2021We kijken er enorm naar uit om u vol enthousiasme en op een veilige manier te verwelkomen op Horeca Expo editie 2021.
Mowi investeert in innovatieve snorkelkooien tegen zeeluis
15 mei 2020Vanaf de zomer van 2020 start een project binnen enkele zalmkwekerijen in Noorwegen en Schotland waarbij gebruik gemaakt wordt van zogenaamde “snorkelkooien” die speciaal ontworpen zijn om het besmettingspercentage van zeeluizen op onze zalm te verminderen.
“Snelle groei van ASC dankzij het Global Salmon Initiative”, zegt het WWF
27 maart 2020De oprichting van het Global Salmon Initiative (GSI) in 2013 "zorgde voor een snelle opname van ASC-gecertificeerde zalm in de hele sector, wat ertoe geleid heeft dat nu ongeveer 40% van de zalmkwekerijen is gecertificeerd, waaronder 60% van de productie van GSI-leden", volgens een publicatie van het Wereldnatuurfonds WWF.