Nieuws

  • warmgerookte zalmportie

    Een feestelijk eindejaarsaanbod

    Zoals ieder jaar wensen we u te verwennen met een aantal feestelijke bijzonder smaakvolle eindejaarsproducten.
  • Fluctuaties in aanvoer van diverse platvissoorten uit IJsland

    De aanvoer van schar en hondstong vanuit de IJslandse wateren heeft het laatste half jaar een opmerkelijke daling vertoond. De vissen zijn te klein van formaat en mede daardoor zijn de aangevoerde volumes dusdanig verminderd dat ze te beperkt geworden zijn om ze nog op een economisch verantwoorde manier te kunnen verwerken en verkopen.
  • Leng: één van de populairste vissoorten in de grootkeuken

    Deze maand zetten wij leng in de kijker. Leng is één van de populairste vissoorten in de grootkeuken, hij is namelijk dé geportioneerde filet bij uitstek.
  • Tilapia: al eeuwenlang een populaire vis

    Deze maand zetten wij tilapia in de kijker. In onze streken is tilapia nog niet zo ingeburgerd, maar wereldwijd is het een zeer geliefde vissoort. Die verdient zeker ook geregeld een plaats in onze keukens en op ons bord.
  • Lancering van nieuwe producten in het Pieters Foodservice assortiment

    We brengen graag een aantal nieuwe producten onder uw aandacht: de zalmrösti, de tanagra tomaat mozarella, de zalmburger en de zalmlasagne
  • Zalmrösti: nieuw in het koude lijn gamma

    Rösti, een Zwitserse specialiteit van geraspte aardappel, was de inspiratiebron voor dit nieuwe product, dat daarom de naam ‘Zalmrösti’ kreeg.
  • Feestelijke nieuwkomers

    Speciaal voor de feestdagen, selecteerden wij enkele feestelijke nieuwkomers voor ons eindejaarsgamma.
  • Nieuwe IJslandse vissoorten bij Marine Harvest Pieters

    Ontdek onze nieuwe culinaire attractieve vissoorten uit de zuivere wateren van IJsland.
  • Online bestellen

    Als geregistreerde klant in Foodservice kunt u voortaan ook online bestellen bij Marine Harvest Pieters. Dankzij de vele voordelen, u vindt snel wat u zoekt en krijgt een up-to-date overzicht van het assortiment, willen we het u zo snel makkelijk mogelijk maken om onze smakelijke visproducten op de kaart te zetten.