Nieuws

  • Garnalensector krijgt MSC-keurmerk voor duurzame visserij

    Op dinsdag 12 december kreeg de Duitse, Deense en Nederlandse garnalensector het MSC-keurmerk uitgereikt.

  • Op zoek naar een eenvoudig voorgerechtje?

    Onze zalmtartaar vormt de inspiratie voor een eenvoudig en smaakvol voorgerechtje op je feestmaal.

  • Inspiratie nodig voor uw feestmenu?

    De bavarois van zalm en roomkaas: hét perfecte aperitiefhapje.

  • Nieuw in ons aanbod: ASC garnalen

    Ons assortiment verantwoorde en duurzame vis- en seafoodproducten is nu uitgebreid met witpootgarnalen (Litopenaeus vannamei) van ASC-gecertificeerde kwekerijen.

  • warmgerookte zalmportie

    Ons feestelijk eindejaarsaanbod

    Zoals ieder jaar wensen we u te verwennen met een aantal feestelijke bijzonder smaakvolle eindejaarsproducten.

  • Fluctuaties in aanvoer van diverse platvissoorten uit IJsland

    De aanvoer van schar en hondstong vanuit de IJslandse wateren heeft het laatste half jaar een opmerkelijke daling vertoond. De vissen zijn te klein van formaat en mede daardoor zijn de aangevoerde volumes dusdanig verminderd dat ze te beperkt geworden zijn om ze nog op een economisch verantwoorde manier te kunnen verwerken en verkopen.

  • Leng: één van de populairste vissoorten in de grootkeuken

    Deze maand zetten wij leng in de kijker. Leng is één van de populairste vissoorten in de grootkeuken, hij is namelijk dé geportioneerde filet bij uitstek.

  • Tilapia: al eeuwenlang een populaire vis

    Deze maand zetten wij tilapia in de kijker. In onze streken is tilapia nog niet zo ingeburgerd, maar wereldwijd is het een zeer geliefde vissoort. Die verdient zeker ook geregeld een plaats in onze keukens en op ons bord.

  • Lancering van nieuwe producten in het Pieters Foodservice assortiment

    We brengen graag een aantal nieuwe producten onder uw aandacht: de zalmrösti, de tanagra tomaat mozarella, de zalmburger en de zalmlasagne

  • Zalmrösti: nieuw in het koude lijn gamma

    Rösti, een Zwitserse specialiteit van geraspte aardappel, was de inspiratiebron voor dit nieuwe product, dat daarom de naam ‘Zalmrösti’ kreeg.

Pages