Nieuws

  • Schoolpromotie

    Maandag 3 september start het nieuwe schooljaar!

  • Een blik achter de schermen

    Altijd al eens willen weten wie we zijn, wat we doen en hoe we te werk gaan? In onze bedrijfsvideo’s geven we je graag een unieke blik achter de schermen bij Marine Harvest Pieters Brugge en Oostende.

  • ISFA

    Nieuwe publicatie over de betekenis van de zalmsector

    Onlangs publiceerde ISFA (the International Salmon Farmers Association) hun nieuwe rapport “Salmon Farming: Sustaining Communities and Feeding the World”.

  • Foodtrends in Londen: opkomst van plantaardige eiwitten

    Op vrijdag 15 juni reisde een delegatie van het Pieters Foodservice-team uit Brugge naar Londen voor een foodtrend trip georganiseerd door het Foodservice network.

  • Forel

    Forel uit Italiaanse, verantwoorde kwekerijen

    Sinds midden juni is onze forel terug van Italiaanse origine, gekweekt op een volledig verantwoorde wijze.

  • Sardienen

    Sardines als steun voor de Rode Duivels

    De Vlaamse Overheid eet de tegenstanders op.

  • Zeeuwse mosselen

    Het Zeeuwse mosselseizoen is begonnen!

    Het seizoen van de Zeeuwse bodemcultuur mosselen is opnieuw begonnen.

  • Samen ondernemen voor een duurzame toekomst

    Op 21 juni mochten Factory manager Wouter Van Thuyne en Health, Safety and Environment Manager Jeroen Adam de intentieverklaring voor het "Voka Charter Duurzaam Ondernemen" ontvangen.

  • Moisture resistant box

    Nieuwe milieuvriendelijke verpakking voor verse vis

    Vanaf medio juni 2018 nemen we een nieuwe verpakking in gebruik voor onze verse vis: Een waterdichte en dus lekvrije doos zal de tot nu toe gebruikte piepschuimkisten vervangen.

  • Scampi Diabolique

    Feesten met de Rode Duivels: Scampi Diabolique

    Naar aanleiding van het Wereldkampioenschap Voetbal serveren we een recept om te feesten met onze Rode Duivels.

Pages