Nieuws

  • Nieuwe naam, nieuw merk, nieuwe stand - SEG 2019

    Van 7 tot en met 9 mei vond de jaarlijkse Seafood Expo Global plaats in Brussel. Wij presenteerden ons hier voor het eerst als Mowi, de nieuwe naam van ons bedrijf, op ’s werelds grootste handelsbeurs voor vis- en zeevruchten.

  • GSSI movie

    Nieuwe GSSI video over duurzame vis met Mowi Brugge en Mowi Ierland

    Begin mei lanceerde het Global Sustainable Seafood Initiative (GSSI) hun vernieuwde website en een nieuwe video met de titel ‘Delivering more sustainable seafood for everyone’. Voor de productie van deze video werd onder andere gefilmd bij Mowi Belgium in Brugge en bij Mowi Ierland.

  • Witvisaanvoer uit wildvangst zal dalen – aquacultuur zorgt voor groei

    De vooruitzichten voor de aanvoer van de belangrijkste witvissoorten uit wildvangst geven een lichte daling aan voor 2019. Aquacultuur daarentegen houdt de trend vast van jaar na jaar groeiende witvisproductie.

  • Mowi Belgium op de "Seafood Expo Global"

    De jaarlijkse Seafood Expo Global-beurs in Brussel komt er weer aan. Van 7 tot en met 9 mei 2019 kunt u er Mowi Belgium, als onderdeel van Mowi ASA, terugvinden naast meer dan 1 900 andere standhouders uit 78 landen.

  • Succesvolle IFS-audit voor Mowi Belgium Brugge

    Met trots kunnen wij u melden dat we de onaangekondigde IFS-audit - die plaatsvond van 18 t/m 21 maart - met succes hebben afgerond.

  • Verse, graatloze schelvisporties zonder vel – van IJsland tot in de keuken van WZC Herdershove

    Op 26 maart 2019 bracht Rik Vanhooren, bij Mowi Belgium verantwoordelijk voor de aankoop van verse IJslandse witvis, samen met vertegenwoordigers van onze IJslandse hofleverancier Ny Fiskur een bezoek aan onze foodservice klant WZC Herdershove in Brugge.

  • Hernieuwing BRC- en IFS-certificaat voor Mowi Belgium Oostende

    Mowi Belgium Oostende verlengt met succes hun BRC- en IFS-certificering na een 3-daagse audit die plaatsvond van 12 tem 14 maart 2019.

  • Het hele jaar door mosselen

    Het Zeeuws mosselseizoen loopt opnieuw op zijn eind.

  • Kom ons bezoeken op Horecatel

    Al meer dan 50 jaar is Horecatel de belangrijkste B2B beurs in Wallonië voor professionals uit de horeca en de gastronomische keukens. Al meer dan 50 jaar is Horecatel de belangrijkste B2B beurs in Wallonië voor professionals uit de horeca en de gastronomische keukens.

  • Vis van het Jaar 2019: wijting

    Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) heeft samen met de visserijsector wijting gekozen als Vis van het Jaar 2019.

Pages