Kayleigh Segaert

Eindejaarsrecepten 2019-2020

Nog op zoek naar een nieuw, smakelijk gerecht voor uw kerst- of nieuwjaarsmenu? We inspireren u graag met onze nieuwe recepten. 

 

 

Carpaccio van zalm met wasabimayonaise en toast

Atlantische zalm, carpaccio, longsliced
Art: 10023425 - 1kg

 

 

 

Tapasbord van zalmrilette

Rillette van zalm
Art: 10023522 - 6 x 500g

 

 

 

Scampi’s met wokgroenten, noedels en currymayonaise

Zeewatergarnalen Vannamei
rauw, gepeld, ontdarmd, 21/25
Art: 48020203 - 10 x 1kg

 

 

 

Gerookt zalmrolletje met een slaatje, basilicumolie en patatas bravas kruiden

Gerookt zalmrolletje met mascarpone 
Art: 10022079 - 12 x (2 x 100g)

 

 

 

Warmgerookte zalm met aardpeerpuree, champignons en erwtencoulis

Warmgerookte zalm, met kruiden
Art: 10023052 - 9 x (2x100g)